Geriatriker sökes för uppdrag i Kristinehamn

Geriatriker sökes för uppdrag i Kristinehamn

Behov:
Vecka: 48-49

Arbetstid:
Måndag-fredag 08-17.

Arbetsuppgifter:
På avdelningen arbetar en läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, samordnande vårdadministratör, nära service och avdelningschef. Avdelningen har 16 sängplatser. Under pandemin 14 sängplatser. Enstaka dagpatienter kan läggas in som nummer 15. På morgonen har läkaren administrativ tid och tid att informera sig om patienterna.

Kl. 09.15 rond. Ronden är en sittrond. Därefter går läkaren runt till alla patienter. Vissa patienter går läkare och sjuksköterska tillsammans till. Läkaren gör rondarbete, journalanteckningar samt in- och utskrivningar. Kontakt med läkare på andra enheter och med närstående ingår i arbetsuppgifterna. Det är vanligt förekommande med svåra samtal och brytsamtal med patient och närstående.

Nödvändig erfarenhet:
Läkare, specialist i geriatrik.

Journalsystem:
Cosmic

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.