Neurolog sökes för uppdrag i Sunderbyn

Neurolog sökes för uppdrag i Sunderbyn

Behov:
Vecka 44 och 52.
Samt 2022-01-01 – 2022-04-30

Arbetstid:
Måndag – fredag 08:00-16.30

Arbetsuppgifter:
Neurologmottagningen/medicinmottagningen Sunderby sjukhus. Arbete som neurolog i öppenvård på länssjukhus med mottagning samt konsultverksamhet gentemot kollegor på sjukhuset, primärvård samt länsdelssjukhusen. Ingår även remissbedömningar och översyn av väntelistor. Ingår omhändertagande av remissvar, receptförnyelse mm på patienter som hanterats av andra stafetter. På kliniken bedrivs även utbildning av läkarstudenter där samtliga läkare förväntas kunna handleda studenter. Mottagningsdagar innebär 8 bokade patienter + 3 telefontider.

Nödvändig erfarenhet:
Erfaren neurolog med bred erfarenhet att självständigt sköta patienter i öppenvård. Mottagningen sköter inte strokesjukvård. Vi är en länssjukhusklinik med stort geografiskt avstånd till regionsjukhus. Erfarenhet av både första och andrahandslinjens behandling av MS. Vi önskar att neurologen kan ge botox på indikationerna migrän,cervikal dystoni, blefarospasm och trigeminusneuralgi.

Journalsystem: 
VAS

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.