Radiolog sökes till Östersund

Radiolog sökes till Östersund

När:
Vecka 26-31

Arbetstider:
Måndag-fredag 08:00-17:00.

Beredskap alt jour;

Vardagar 17.00-22.00 helg 08.00-22.00.

Normalt ingår tre pass med beredskap i tjänstgöringen i form av två vardagar och en helgdag.

Vardagar 22:00-07:30 beredskap A

Helger 22:00-08:00 beredskap B

Arbetsuppgifter:

Allmänradiologiskt arbete med ffa akuta undersökningar, men även polikliniska undersökningar med DT, ultraljud och konventionella undersökningar av både barn och vuxna. Självständigt arbete vid den aktiva tiden under beredskapen.

Svensk specialistkompetens i radiologi/BMF med kompetens inom allmänradiologi, inkluderande utförande av rutinmässiga ultraljud och allmän intervention som tex. pyelostomi- inläggning, abscessdränage och supbrapubis inläggning. Det är ett krav att kunna även kunna utföra dessa ingrepp för att få uppdraget. Ha bakjourskompetents och svenskspråkighet.  Handledning av underläkarna i det dagliga arbetet. Interventionskompetens för självständigt arbete med kärl, gallvägs och urinvägsintervention prioriteras , men är inget krav.

Journalsystem:
Sectra RIS/PACS

Sista svarsdag:

2021-02-22

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.