Nominera en sjuksköterska

Vi på InstaCura arbetar med bemanning inom vården. Vi vet hur hårt sjuksköterskorna jobbar och nu är det en extra tuff tid. Vi vill ge något tillbaka och bjuder därför 12 sjuksköterskor på en michelinmiddag de sent ska glömma. Stjärnkocken Daniel Höglander som bland annat medverkat i tv-programmet Kockarnas kamp står redo att servera en fantastisk måltid.

Vi bad er nominera en kollega, vän, familjemedlem, granne eller bekant som arbetar som sjuksköterska och uppskattar spännande matupplevelser och gensvaret var enormt!

Följ oss på LinkedIn, Facebook och Instagram och möt vinnarna.

Om middagen

Aloë fick nyligen sin andra stjärna i Michelinguiden vilket gör dom till en av landets absolut bästa restauranger. Vi på Instacura har gått samman med Aloë för att visa vår uppskattning för vårdpersonalen.

Vi bjuder 12 sjuksköterskor på en överraskningsmeny i Aloës lokaler. Vi har inget bestämt datum, givet situationen just nu. Bokningen kommer göras i samråd med restaurangen och de 12 som blir utvalda att följa med.

Stort behov av sjuksköterskor

Är du sjuksköterska och funderar på att byta arbetsplats? Ta en titt på våra lediga tjänster. Även om det inte är aktuellt just nu kan du alltid anmäla intresse och hålla dig uppdaterad om nya möjligheter och hur det är att arbeta som konsult.

Restaurang Aloë

Om Aloë

Aloë i Älvsjö serverar fasta menyer med spännande kombinationer av smaker. Här får du ett varmt och personligt bemötande och man äter tillsammans vid långbord. En middag här är långt ifrån den stela restaurangupplevelse du kanske förknippar med en lyxrestaurang.

Restaurangen har inte mindre än två stjärnor i 2020-års Michelin Guide.

www.aloerestaurant.se