Nyheter

InstaCura-vit-text

Månadsbrev: Februari

När vi sammanfattade februari förra året hade vi precis flyttat från kontorshotellet på Salagatan och in i vårt första egna kontor. Det kändes otroligt att resan med Instacura hade tagit oss dit. När vi nu sammanfattar februari 2021 har vi precis flyttat igen. Under slutet av 2020 växte vi ur våra “gamla” lokaler och bestämde oss för att att satsa stort den här gången. Nu sitter vi på 220kvm med bästa läge i centrala Uppsala. Vi har utsikt mot både fyrisån, slottet samt domkyrkan och har gott om plats för att rekrytera nya medarbetare. Just nu är vi på jakt efter en bemanningsassistent som kan hjälpa konsultchefer och VD med den dagliga administrationen. Tipsa oss om du vet någon som kan passa.

Instacura vinner stort avtal med norrlandsregionerna
Vi kan stolt meddela att Instacura valts som en av leverantörerna som ska förse Västernorrland, Jämtland och Norrbotten med läkare och sjuksköterskor de kommande 4 åren. Avtalets samlade värde är ca 1 miljard per år och avtalet löper till 2023 med möjlig förlängning till 2025.

I tillägg till det stora avtalet i Norrland har vi även vunnit nya avtal med Region Värmland avseende barnmorskor, Södersjukhuset avseende sjuksköterskor samt Region Västerbotten avseende både läkare och sjuksköterskor.

STORT behov av sjuksköterskor
Vi upplever just nu ett större behov än någonsin av sjuksköterskor. Behovet gäller hela landet och alla kompetenser. Vill du veta mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska för Instacura? I länken nedan kan du läsa en intervju med Frida som arbetar för Instacura på Gävle sjukhus. Om du går i tankar att testa konsullivet så tveka inte på att kontakta någon av våra erfarna konsultchefer. Läs intervjun här

Arbeta för Instacura i Norge
De senaste två åren har vi bemannat med sjuksköterskor i vackra Tromsö i norra Norge. I år kommer vi att bredda utbudet och erbjuda fler tjänster och orter i vårt grannland. Är du intresserad av att arbeta som sjuksköterska i Norge? I år kommer vi att erbjuda betald karantän för de som är intresserade av att arbeta hela sommaren. Läs mer om att arbeta i Norge i här

Håll i och håll ut!

Med vänlig hälsning
Anders Halvarson
VD

 

Våra lediga uppdrag för sjuksköterskor och läkare hittar du nedan genom att klicka på länkarna:

* Lediga jobb läkare
* Lediga jobb sjuksköterskor