Nyheter

Glad-Pask

Månadsbrev: Mars

Vi på kontoret i Uppsala vill önska alla konsulter och kunder en glad påsk! Vi riktar också ett stort tack till vårdpersonalen som slitit dag och natt i över ett år och som fortsätter att stämpla in under påskhelgen när många av oss andra har ledigt. Vi ser fram mot dagen när belastningen återgår till det normala igen även om det normala inna covid också innebar underbemanning och platsbrist.

Instacura är en pålitlig leverantör
Under första kvartalet 2021 har vi levererat nästan 20 000 timmar med läkare och sjuksköterskor till kommuner, regioner samt privata vårdgivare i Sverige och Norge. Vi har ökat med nästan 100% jämfört med samma period förra året. Förra våren sa vi att det är upp till bevis för bemanningsbranschen att hitta kompetent personal till sjukhus, vårdcentraler och äldrevård. Vi har ställt om vår verksamhet till att fokusera på de kompetenser som varit speciellt efterfrågade under pandemin. Det handlar framför allt om specialistsjuksköterskor inom intensivvård, operation och anestesi samt allmänsjuksköterskor till sjukhus och äldrevård. Antalet beställningar av läkare har minskat under pandemin men vi står redo att skala upp igen när uppskjutna operationer ska hanteras och när fast anställd personal behöver få sin återhämtning

Vet du någon som kan passa i vårt team?
Inom kort går vi ut med en rekryteringsannons för tjänsten som HR- och bemanningssupport i InstaCura. Det är en bred roll som innefattar löneadministration, fakturahantering, bokning av resor och hotell samt stötta bolagets konsultchefer samt VD med daglig administration och kvalitetsarbete. Tipsa oss gärna om du vet någon som kan passa!

Glad påsk!

Vänliga hälsningar,

Anders Halvarson
VD

 

Våra lediga uppdrag för sjuksköterskor och läkare hittar du nedan genom att klicka på länkarna:

* Lediga jobb läkare
* Lediga jobb sjuksköterskor