Administrativ assistent sökes till Instacura

Är du vår nya kollega?

Instacura söker Administrativ assistent

Instacura är ett av Uppsalas snabbast växande företag, nu söker vi en kollega som vill vara med på vår tillväxtresa. Vi erbjuder en arbetsmiljö som präglas av relationsbyggande, gemensamma mål och positiv energi. Hundratals läkare och sjuksköterskor arbetar för Instacura på sjukhus, vårdcentraler och äldreboenden inom både offentlig och privat sektor. Behovet är dock ännu större och för att möta den enorma efterfrågan söker vi fler medarbetare till vårt kontor i Uppsala.

Om Rollen

I rollen som administrativ assistent kommer du arbeta med en bred variation av arbetsuppgifter. Rollen innebär en stöttning och effektivisering av verksamheten med arbetsuppgifter såsom tidrapportering, ordermottag/hantering, dokumenthantering, CRM-hantering, underhåll av konsultbas, telefonväxel, boka resor och boenden samt assistera bolagets VD och konsultchefer med diverse administrativa uppgifter.

Arbetstider: Utifrån överenskommelse med möjlighet till flextid.

Tjänstgöringsgrad upp till 50% utifrån överenskommelse.

Arbetsform: Tillsvidareanställning med provanställning

Start: Snarast möjligt

Plats: Uppsala

Din profil

För att du ska överträffa förväntningarna som administrativ assistent tror vi att du är snabblärd, initiativrik och bidrar med positiv energi. Du tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du är en viktig del av ett team. Du har ett gott omdöme, affärsförståelse och jobbar effektivt med många bollar i luften!

Det är meriterande med akademisk utbildning och/eller tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du tycker om struktur och utför arbetsuppgifter med stor noggrannhet även när tempot blir högt. Som Administratör hos Instacura är det viktigt att du har vana av att arbeta i Officeprogrammen och har mycket god kommunikativ förmåga i såväl skrift som tal.

Om företaget

InstaCura är en etablerad aktör inom svensk vårdbemanning och ett av de snabbast växande vårdföretagen i Uppsala. Vi är en strålande arbetsgivare för dig som vill utvecklas i snabb takt tillsammans med företaget. Vi är ett resultatorienterat team som ständigt strävar högre och som alltid stöttar varandra för att nå gemensamma och individuella mål.

InstaCura bidrar till att förbättra den svenska sjukvården genom förmedling av högkompetenta läkare och sjuksköterskor till privata och offentliga vårdgivare. Våra kunder finns i hela landet, från Malmö i syd till Kiruna i norr.

Utveklingsmöjligheter

Vår snabba tillväxt leder till stora möjligheter för utveckling inom organisationen. Vi har en tydlig karriärstrappa inom företaget. Medarbetare som bidrar till företagets fortsatta utveckling kommer att erbjudas roller med större ansvar i takt med att vi växer. Vi erbjuder kontinuerligt utbildningar som är relevanta för din roll och vi vill att du ska känna att du utvecklas hos oss.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig en spännande roll på en arbetsplats som präglas av positiv energi och engagerade medarbetare. Du kommer spendera dagarna i våra nyrenoverade lokaler i centrala Uppsala.Vi har generösa sällskapsytor och gillar att bjuda in kunder och konsulter för gemensamma luncher hos oss. Vi gillar också att hitta på roliga aktiviteter på och utanför jobbet och en av höjdpunkterna på året är den resa som vi gör i september varje år. 2022 blev det äventyr på Mallorca.

Lön

Fast lön

Ansökan

Sista ansökningsdatum är den 15/4. Urval och intervjuer sker löpande.

Inkom med din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vår urvalsprocess inleds med att vi granskar CV och din presentation i ansökan, vilket följs upp med telefonintervjuer för de kandidater som uppfyller kraven. Nästa steg i rekryteringsprocessen är att våra slutkandidater träffar oss för intervjuer på kontoret i Uppsala. Slutligen tar vi inför anställning alltid referenser.

Ansök genom att skicka CV samt personligt brev till emil@instacura.se