Lediga jobb Fysioterapeut

Jobba som konsult inom fysioterapi

Är du fysioterapeut och letar nytt jobb? InstaCura har lediga jobb för dig och vi söker alltid efter nya fysioterapeuter att samarbeta med!

Som konsult hos oss har du som fysioterapeut större frihet och möjlighet att styra över din arbetstid. Vi erbjuder uppdrag enstaka dagar, veckor samt långa uppdrag som sträcker sig över flera månader. Att jobba som konsult ska vara enkelt och okomplicerat.

Känner du att du vill bidra och är nyfiken på att samarbeta med oss? Då vill vi väldigt gärna komma i kontakt med dig!

Hitta jobb som fysioterapeut

Nedan ser du de jobb som fysioterapeut som vi erbjuder just nu.

Mängden beställningar gör att vi inte hinner publicera alla behov, kontakta oss för mer information eller om du har önskemål om arbete på en specifik ort eller enhet som inte visas här. Vårt mål är att matcha dig med ett uppdrag som är helt anpassat efter dina önskemål och drivkrafter samt vårdens behov.

Fysioterapeut sökes till Vadstena

Fysioterapeut sökes till Enköping

Fysioterapeut sökes till Karlstad

jonas bild 2

Jonas Joelsson

Jonas Joelsson

Hur ser ditt drömjobb ut?

Kontakta gärna någon av våra konsultchefer så återkommer vi så fort som möjligt! Är du nyfiken på hur bemanningsprocessen går till? Klicka här!

Mängden beställningar gör att vi ibland inte hinner publicera alla lediga jobb för dig som fysioterapeut, därför får du gärna kontakta oss om du har önskemål om arbete på en specifik ort eller enhet. Vi hjälper dig gärna!

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.

”Jag valde InstaCura för det vänliga och professionella bemötandet av mig som konsult. Mitt intryck av InstaCura: Kunskap om branschen, fixar roliga uppdrag, uppriktig omsorg om konsulterna”
Johanna Vilmusenaho
Sjuksköterska
”Det som är viktigt för mig när det gäller bemanningsföretag är trygghet, god personlig kontakt, positivitet och glädje - det finns hos InstaCura”
Frida Ahlström
Sjuksköterska

Bemanningsprocessen

I tidslinjen till vänster ser du hur bemanningsprocessen går till när vi bokar ut läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter på uppdrag.

 • Intresseanmälan

 • Vi har hundratals lediga jobb inom vårdbemanning! Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.

 
 • Intervju

 • Vi kontaktar dig och tar emot en kopia på ditt CV, yrkeslegitimation och eventuellt specialistbevis, minst två referenser varav en chef. Därefter gör vi kvalitetskontroll gentemot Socialstyrelsen och IVO.

 
 • Erbjudande

 • Våra konsultchefer erbjuder passande bemanningsuppdrag utifrån dina specifika önskemål. Alltid kollektivavtalsenliga villkor.

 
 • Arbete

 • Vi ser till att du känner dig trygg inför ditt uppdrag med all information du behöver i form av kontaktperson dit du ska. Vi ordnar även resa och boende så att du kan fokusera på patienterna och jobbet. Din konsultchef finns tillgänglig dygnet runt.

 
 • Lägesrapport

 • Vi kontaktar dig efter några dagar in på uppdraget för se till att du trivs och har det bra.

 
 • Tidrapportering och utbetalning

 • När du slutfört ditt uppdrag skickar du in en signerad tidrapport till din konsultchef som sedan ser till att du inom några dagar får lönen utbetalt på ditt konto.

 
 • Utvärdering

 • Vi utvärderar uppdraget tillsammans med dig och hoppas få samarbeta igen i framtiden. Vi finns alltid tillgängliga för dig oavsett inplanerat uppdrag eller inte.