Lediga jobb sjuksköterskor

Hur ser ditt drömjobb ut?
Kontakta gärna någon av våra konsultchefer så återkommer vi så fort som möjligt! Är du nyfiken på hur bemanningsprocessen går till? Klicka här!

Mängden beställningar gör att vi ibland inte hinner publicera alla lediga jobb, därför får du gärna kontakta oss om du har önskemål om arbete på en specifik ort eller enhet. Vi hjälper dig gärna!

Träffa vår bemanningssjuksköterska Frida och läs mer om hur det är att arbeta som konsult! Klicka här för att komma till intervjun.

“Jag hade ju hört från så många – “ska du inte prova som bemanningssköterska?” Då visste jag inte riktigt hur det funkade med lön och allting runt omkring. Ärligt talat så gick jag och var feg ganska länge. Sedan landade jag bara i att det är nu jag ska prova på det här, om jag ska göra det någon gång. Det var nyfikenhet och lite mod som krävdes.”

”Jag valde InstaCura för det vänliga och professionella bemötandet av mig som konsult. Mitt intryck av InstaCura: Kunskap om branschen, fixar roliga uppdrag, uppriktig omsorg om konsulterna”
Johanna Vilmusenaho
Sjuksköterska
”Det som är viktigt för mig när det gäller bemanningsföretag är trygghet, god personlig kontakt, positivitet och glädje - det finns hos InstaCura”
Frida Ahlström
Sjuksköterska