Bemanningssjuksköterska

Är du bemanningssjuksköterska och letar nytt jobb? InstaCura erbjuder ett stort urval av lediga jobb för dig som sjuksköterska inom bemanning. Vi har uppdrag inom alla specialistroller och letar alltid efter nya bemanningssjuksköterskor att samarbeta med. Med oss får du möjlighet att anpassa ditt uppdrag efter dina behov och önskemål. Välj önskad specialistroll nedan för att se vilka lediga jobb som är aktuella just nu.

Bemanningsföretag för dig som sjuksköterska

Hur ser ditt drömjobb ut?

InstaCura är ett bemanningsföretag med lång erfarenhet av bland annat sjuksköterskebemanning. Vi bemannar både med legitimerade och specialistutbildade sjuksköterskor och ser till att hitta ett uppdrag som passar dig. För oss är det viktigt att du får ett uppdrag baserat på dina önskemål och kunskaper, för att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt viktiga jobb som bemanningssjuksköterska.

Varierande uppdrag med stor flexibilitet

När du jobbar som hyrsjuksköterska hos oss kan du välja mellan många olika uppdrag. Du får dessutom möjlighet att forma uppdraget så att det blir som du önskar, till exempel vad gäller arbetstid, arbetsort och arbetsuppgifter. Det ger dig chansen att utveckla din karriär samtidigt som du får uppleva nya arbetsmiljöer. Om du är intresserad av att jobba som sjuksköterska I Norge, erbjuder även flera spännande uppdrag i vårt vackra grannland. Tillsammans med dig formar vi en karriär som passar just dig och som matchar både vårdens behov och dina önskemål.

Kontakta oss för mer information

Kanske har du redan en bild av hur ditt drömjobb ser ut, tveka då inte att kontakta en av våra konsultchefer, så återkommer vi så fort som möjligt!

Om livet som bemanning sjuksköterska

“Jag var nyfiken på att testa”

Träffa vår bemanningssjuksköterska Frida och läs mer om hur det är att arbeta som konsult! Klicka här för att komma till intervjun.

”Jag hade ju hört från så många – “ska du inte prova som bemanningssköterska?” Då visste jag inte riktigt hur det funkade med lön och allting runt omkring. Ärligt talat så gick jag och var feg ganska länge. Sedan landade jag bara i att det är nu jag ska prova på det här, om jag ska göra det någon gång. Det var nyfikenhet och lite mod som krävdes.”

”Jag valde InstaCura för det vänliga och professionella bemötandet av mig som konsult. Mitt intryck av InstaCura: Kunskap om branschen, fixar roliga uppdrag, uppriktig omsorg om konsulterna”
Johanna Vilmusenaho
Sjuksköterska
”Det som är viktigt för mig när det gäller bemanningsföretag är trygghet, god personlig kontakt, positivitet och glädje - det finns hos InstaCura”
Frida Ahlström
Sjuksköterska

Bemanningsprocessen

I tidslinjen till vänster ser du hur bemanningsprocessen går till när vi bokar ut hyrläkare och hyrsjuksköterskor på uppdrag.

 • Intresseanmälan

 • Vi har hundratals lediga jobb inom vårdbemanning! Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.

 
 • Intervju

 • Vi kontaktar dig och tar emot en kopia på ditt CV, yrkeslegitimation och eventuellt specialistbevis, minst två referenser varav en chef. Därefter gör vi kvalitetskontroll gentemot Socialstyrelsen och IVO.

 
 • Erbjudande

 • Våra konsultchefer erbjuder passande bemanningsuppdrag utifrån dina specifika önskemål. Alltid kollektivavtalsenliga villkor.

 
 • Arbete

 • Vi ser till att du känner dig trygg inför ditt uppdrag med all information du behöver i form av kontaktperson dit du ska. Vi ordnar även resa och boende så att du kan fokusera på patienterna och jobbet. Din konsultchef finns tillgänglig dygnet runt.

 
 • Lägesrapport

 • Vi kontaktar dig efter några dagar in på uppdraget för se till att du trivs och har det bra.

 
 • Tidrapportering och utbetalning

 • När du slutfört ditt uppdrag skickar du in en signerad tidrapport till din konsultchef som sedan ser till att du inom några dagar får lönen utbetalt på ditt konto.

 
 • Utvärdering

 • Vi utvärderar uppdraget tillsammans med dig och hoppas få samarbeta igen i framtiden. Vi finns alltid tillgängliga för dig oavsett inplanerat uppdrag eller inte.