Lediga jobb Arbetsterapeut

Bli konsult via InstaCura!

Är du arbetsterapeut och söker nytt jobb? Med InstaCura har du möjlighet att växa i karriären! Vi söker alltid efter nya arbetsterapeuter att samarbeta med.

Som konsult hos oss kan du välja mellan ett brett utbud av spännande jobb som arbetsterapeut. Du erbjuds dessutom stor flexibilitet och möjlighet att styra över ditt arbete. Vi erbjuder uppdrag enstaka dagar, enstaka veckor samt långa uppdrag som sträcker sig över flera månader. Tillsammans hjälps vi åt för att hitta den bästa möjliga lösningen för dig!

Om du känner att du vill bidra och är nyfiken på att samarbeta med oss, vill vi väldigt gärna komma i kontakt med dig!

Sök jobb som arbetsterapeut

Här ser du vilka jobb vi erbjuder för dig just nu.

Mängden beställningar gör att vi inte hinner publicera alla behov, men tveka inte att kontakta oss om du har önskemål om arbete på en specifik ort, inom en viss enhet eller vill ha mer information om vad vi kan erbjuda för just dig. Vi strävar alltid efter att matcha dig med ett uppdrag som stämmer överens med dina önskemål, drivkrafter samt behoven inom vården!

Arbetsterapeut sökes till Jokkmokks kommun

Jonas Joelsson
Konsultchef
jonas@instacura.se
073- 233 75 57

Var med och forma ditt uppdrag som arbetsterapeut

Hur ser ditt drömjobb ut?

Kontakta gärna någon av våra konsultchefer så återkommer vi så fort som möjligt! Är du nyfiken på hur bemanningsprocessen går till? Klicka här!

Mängden beställningar gör att vi ibland inte hinner publicera alla lediga jobb för dig som arbetsterapeut, därför får du gärna kontakta oss om du har önskemål om arbete på en specifik ort eller enhet. Vi hjälper dig gärna!

 

 

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.

”Jag valde InstaCura för det vänliga och professionella bemötandet av mig som konsult. Mitt intryck av InstaCura: Kunskap om branschen, fixar roliga uppdrag, uppriktig omsorg om konsulterna”
Johanna Vilmusenaho
Sjuksköterska
”Det som är viktigt för mig när det gäller bemanningsföretag är trygghet, god personlig kontakt, positivitet och glädje - det finns hos InstaCura”
Frida Ahlström
Sjuksköterska

Bemanningsprocessen

I tidslinjen till vänster ser du hur bemanningsprocessen går till när vi bokar ut läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter på uppdrag.

 • Intresseanmälan

 • Vi har hundratals lediga jobb inom vårdbemanning! Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.

 
 • Intervju

 • Vi kontaktar dig och tar emot en kopia på ditt CV, yrkeslegitimation och eventuellt specialistbevis, minst två referenser varav en chef. Därefter gör vi kvalitetskontroll gentemot Socialstyrelsen och IVO.

 
 • Erbjudande

 • Våra konsultchefer erbjuder passande bemanningsuppdrag utifrån dina specifika önskemål. Alltid kollektivavtalsenliga villkor.

 
 • Arbete

 • Vi ser till att du känner dig trygg inför ditt uppdrag med all information du behöver i form av kontaktperson dit du ska. Vi ordnar även resa och boende så att du kan fokusera på patienterna och jobbet. Din konsultchef finns tillgänglig dygnet runt.

 
 • Lägesrapport

 • Vi kontaktar dig efter några dagar in på uppdraget för se till att du trivs och har det bra.

 
 • Tidrapportering och utbetalning

 • När du slutfört ditt uppdrag skickar du in en signerad tidrapport till din konsultchef som sedan ser till att du inom några dagar får lönen utbetalt på ditt konto.

 
 • Utvärdering

 • Vi utvärderar uppdraget tillsammans med dig och hoppas få samarbeta igen i framtiden. Vi finns alltid tillgängliga för dig oavsett inplanerat uppdrag eller inte.