Bemanningsföretaget för dig som vill hyra vårdpersonal

Vårdbemanning - en ny värld med möjligheter

InstaCura är bemanningsföretaget för dig som vill hyra vårdpersonal. Vi bemannar privata och offentliga vårdgivare med hyrläkare och hyrsjuksköterskor inom samtliga specialistområden. När du anlitar oss kan du vara säker på att alltid få hyra vårdpersonal som är högkompetent och har lång erfarenhet från svensk sjukvård. Vi väljer noggrant ut vår personal genom utförliga referenstagningar, koll mot socialstyrelsen och inspektionen för vård och omsorg. Genom flexibla lösningar ger vi våra kunder möjligheten att möta arbetstoppar, ledighet och sjukfrånvaro på ett kvalitativt sätt.

InstaCura grundades 2016 och har på kort tid lyckats attrahera många kunder och konsulter. Vi arbetar efter devisen goda relationer ger ringar på vattnet, vilket innebär att vi arbetar hårt för att alltid göra kunder och konsulter nöjda. Bland våra kunder finns idag samtliga regioner och kommuner samt flertalet privata vårdgivare.

När du som kund kontaktar oss får du alltid tala med en konsultchef som har lång erfarenhet av vårdbemanning.

Varför InstaCura?

  • Vi ger alltid bästa service och återkoppling.
  • Hos oss finns både läkare och sjuksköterskor med den rätta kompetensen.
  • Vi är lyhörda gentemot dina önskemål och gör alltid vårt bästa för att du ska bli nöjd.

Hur kan vi hjälpa dig och din arbetsplats?
Kontakta vår VD Anders Halvarsson
via mail: anders@instacura.se eller telefon 018-888 08 10.

 

Vi hittar din nästa chef!

Vårdgivare som sonderar marknaden efter rätt ledarrekrytering?
Chefsbemanning inom vård och omsorg kan innebära många saker. Behöver du hyra in en interimchef för kortare vakanser eller söker du en permanent anställning? Vi förmedlar chefskompetens på alla nivåer till kommuner, landsting och privata vårdgivare. Ni beskriver era behov, vi identifierar rätt person för rollen.

Vårdbemanning Norge

Nyfiken på att jobba som sjuksköterska eller läkare i Norge?
Många svenskar testar av olika anledningar lyckan i vårt västra grannland. Att jobba inom vård i Norge har blivit ett lika naturligt alternativ som att ta anställning på svenska mottagningar. Nu kan Instacura hjälpa dig att ta steget.