Vårdbemanning Norge

Nyfiken på att jobba inom vården i Norge?

Många svenska sjuksköterskor och läkare testar av olika anledningar lyckan i vårt västra grannland. Att jobba inom vårdbemanning i Norge har blivit ett lika naturligt alternativ som att ta anställning på svenska mottagningar. Nu kan InstaCura hjälpa dig att ta steget. Vi har uppdrag för dig som sjuksköterska i Norge såväl som läkare i Norge och hjälper dig att hitta ett jobb som matchar din profil och dina önskemål samt behoven inom vården.

Låga löner, långa vårdköer, hög belastning och oflexibla anställningar. Det finns många skäl till att fler och fler vill jobba inom vården i Norge. Många svenska läkare och sjuksköterskor beskriver den norska arbetsmiljön som mindre stressande och mer avspänd.

Svensk personal har dessutom gott rykte bland norska vårdgivare på grund av sin effektivitet och lojalitet gentemot arbetsgivaren. Att jobba inom vården i Norge innebär ett rejält lönelyft – det är inte ovanligt att en specialistsjuksköterska kan plocka ut över 40 000 kronor efter skatt.

Nyfiken på att jobba i Norge inom vården? Vi på Instacura hjälper dig att hitta intressanta uppdrag utifrån din profil samt att skaffa norsk legitimation, skattekort och ett norskt personnummer.

Kontakta oss för att ta reda på vilka uppdrag i Norge som vi kan erbjuda för stunden!