Konsultchef sökes till Instacura

Är du vår nya kollega?

Instacura är ett av Uppsalas snabbast växande företag. Nu söker vi nya medarbetare som vill hjälpa oss att rekrytera läkare och sjuksköterskor till sjukvården i Sverige och Norge.

Vi erbjuder en arbetsmiljö som präglas av relationsbyggande, gemensamma mål och positiv energi. Hundratals läkare och sjuksköterskor arbetar för Instacura på sjukhus, vårdcentraler och äldreboenden. Nu fortsätter vi att växa och söker fler konsultchefer till vårt team i Uppsala.

Om rollen

Som konsultchef ansvarar du för hela rekryterings- och bemanningsprocessen. Från annonsering och search till löneförhandling samt avtalstecknande med kund och konsult. Du har din arbetsplats i Uppsala men bygger relationer med kunder och konsulter i hela Sverige.

Arbetet innefattar primärt att bygga upp ditt eget nätverk med konsulter. Du hanterar flera uppdrag parallellt och behöver vara skicklig både i operativt och administrativt arbete.

Arbetstider: 08.00 – 17.00 med möjlighet till flextid. Tjänstgöringsgrad 100%.

Arbetsform: Tillsvidareanställning med provanställning

Start: Snarast möjligt

Plats: Uppsala

Din profil

För att du ska överträffa förväntningarna som konsultchef tror vi att du har:

  • Erfarenhet och/eller utbildning inom HR, rekrytering, vård eller försäljning
  • Arbetslivserfarenhet från en roll som inneburit eget ansvar och kundrelationer
  • Mycket goda kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som i skrift

Vi ser gärna att du har relevant erfarenhet av säljande tjänster och att du älskar att hjälpa kunder med nya lösningar. Vi tror att du är en tävlingsinriktad lagspelare som uppskattar kicken som en bra affär ger. Du har vana av att prata i telefon, är bra på att prioritera och bidrar till en vi-känsla i gruppen. Du är en person med starkt engagemang och positiv attityd. Som person behöver du vara självgående, strukturerad, uthållig och målmedveten.

Om företaget

Instacura bemannar privata och offentliga vårdgivare med läkare och sjuksköterskor inom samtliga specialistområden. Bland våra kunder finns idag över 20 landsting och kommuner samt flertalet privata vårdgivare. Företaget grundades 2016 och har på kort tid lyckats attrahera många kunder och konsulter. Vi arbetar efter devisen goda relationer ger ringar på vattnet, vilket innebär att vi arbetar hårt för att alltid göra kunder och konsulter nöjda.

Utvecklingsmöjligheter

Vi är ett snabbväxande företag vilket medför goda möjligheter för nya medarbetare att påverka både sin egen och företagets utveckling. Vi har en tydlig karriärstrappa inom företaget, medarbetare som bidrar till företagets fortsatta utveckling kommer att erbjudas roller med större ansvar i takt med att vi växer. Vi erbjuder kontinuerligt utbildningar som är relevanta för din roll och vi vill att du ska känna att du utvecklas hos oss.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig en spännande roll på en arbetsplats som präglas av positiv energi och engagerade medarbetare. Du kommer spendera dagarna i våra fina lokaler i centrala Uppsala men har också möjlighet att delvis arbeta hemma. Vi har generösa sällskapsytor och gillar att bjuda in kunder och konsulter för gemensamma luncher hos oss. Vi gillar också att hitta på roliga aktiviteter på och utanför jobbet och en av höjdpunkterna på året är den resa som vi gör i september varje år.

Lön:

Fast lön plus provision

Ansökan:

Urval och intervjuer sker löpande.

Inkom med din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vår urvalsprocess inleds med att vi granskar CV och din presentation i ansökan, vilket följs upp med telefonintervjuer för de kandidater som uppfyller kraven. Nästa steg i rekryteringsprocessen är att våra slutkandidater träffar oss för intervjuer på kontoret i Uppsala. Slutligen tar vi inför anställning alltid referenser.

Ansök genom att skicka CV samt personligt brev till rekrytering@instacura.se