Anestesiolog sökes för uppdrag i Bollnäs

Anestesiolog sökes för uppdrag i Bollnäs

Behov:
Vecka 28,30 2021

Arbetstid:

Dygnsjourer- varannan dag, aktiv arbetstid dagtid. Jour på sjukhuset nattetid. Morgonen efter jourdygn gör man 2 timmar på operation och hjälper till att starta igång på Operationssalarna. Schema/behov enligt: Vecka 28,30 har vi behov av anestesiläkare dygnet runt, då egna anställda har semester. Fördelas på 2 personer per vecka.

Arbetsuppgifter:

Bollnäs sjukhus, Anestesi och Intensivvård. Vi söker dig som tillsammans med övrig personal vill arbeta med ett personcentrerat förhållningssätt. Du behöver vara flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. I vår verksamhet är långsiktighet och kvalitet ledord och patienten är i fokus. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en god arbetsmiljö och har tidigare erfarenhet från motsvarande verksamhet.

Nödvändig erfarenhet:
Anestesiolog, bakjourskompetens.

Journalsystem:
Melior, PasIva, Provisio

Sista svarsdag;

210217.

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.