Barnneurolog sökes för uppdrag i Helsingborg

Barnneurolog sökes för uppdrag i Helsingborg

Behov:
Vecka 21-32

Arbetstid:
Måndag-fredag: 08.00-17:00

Arbetsuppgifter:
Handläggning av barnneulologiska patienter på barnmottagningen samt konsultverksamhet för barnneurologiska patienter inom övriga enheter i verksamhetsområdet såsom barn och ungdomsavdelningen, neonatalavdelningen, akutmottagningen och föräldra-barn och ungdomshälsovården. Samverkan med övriga personalkategorier i neuroteamet och verksamhetsområdets övriga enheter enligt ovan liksom barn och ungdomshabiliteringen är en viktig och nödvändig del i arbetet. Handledning av kollegor samt läkarstudenter inkluderat undervisningsmoment såsom föreläsningar och seminarier ingår i uppdraget varför docent-titel är ett krav.

Genomgång, uppdatering och författande av PM och rutiner ingår i arbetet och därav är kännedom om lokala verksamheten viktig.

Journalsystem: 
Melior

Sista svarsdag;

210624

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.