Gynekolog sökes för uppdrag i Kungshöjd

Gynekolog sökes för uppdrag i Kungshöjd

Kungshöjds gynekologmottagning,

Behov:
Vecka 18-30

Info om mottagningen

Kungshöjds gynekologmottagning är centralt beläget i Göteborg. De har ett nära samarbete med gynekologmottagningen i Mölndal. Mölndals gynekologmottagning finns vid Krokslättstorg. En del av regionhälsan som tillhör den offentliga vården i Region Västra Götaland.. I organisationen ingår även barnmorskemottagningarna i Göteborg och Södra Bohuslän, en specialistenhet för gravida med missbruk och en ultraljudsmottagning som utför KUB och tidigt ultraljud för gravida.

De arbetar med alla delar inom öppenvårdsgynekologin som inte kräver sjukhusets resurser. Ett av deras stora uppdrag är dysplasi, där de utreder och behandlar samt bedriver forskning om. Ett sammansvetsat team bestående av gynekologer, barnmorskor, undersköterskor och administrativ personal.

Arbetar i två journalsystem. För gynekologverksamheten använder de Asynja och specialistmottagningen för gravida används Obstetrix. Siths-kort används.

Tidböckerna är upplagda för ca 10-12 Pat besök/dag inom gyn verksamheten. Administrativt arbete kan läggas upp efter önskemål. Varje dag en timma på slutet av dagen, alternativt några timmar på em. i slutet av veckan.

För den obstetriska mottagningen är det ca 6-8 Pat /dag och administrativt arbete i anslutning till detta.

Nödvändig erfarenhet:
Specialist inom obstetrik och gynekologi.

Journalsystem:
Melior och Obstetrix. Operationsanmälan i Orbit 5.0. Elvis.

 

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.