Sjuksköterskor sökes till Gotland

Sjuksköterskor sökes till Gotland

Sjuksköterskor sökes till SÄBO och korttisenheten.

Vecka: omgående-4

Arbetsuppgifter:
Som sjuksköterska på korttidsenheten arbetar man i team tillsammans med undersköterskor, arbetsterapeut och fysioterapeut och där arbetet planeras och genomförs utifrån vår värdegrund: förtroende, omtanke och delaktighet.

Som sjuksköterska på Kortidsenheten har du förutom det patientnära arbetet med undersökningar, bedömningar, information och rådgivning även en viktig roll i samarbetet med omvårdnadspersonalen. Du ansvarar tillsammans med enhetschef med att leda det dagliga omvårdnadsarbetet i verksamheten. Du deltar i utvecklingsarbete tillsammans med enhetschef, rehabiliteringspersonal och omvårdnadspersonal på boendet samt arbetar med kvalitetssäkring i form av de nationella kvalitetsregistren

Arbetstider:
Arbetstiden är 7:30-16:30 och vi bemannar måndag- söndag med arbete varannan helg.

Placering:
SÄBO kortidsenhet.

Nödvändig erfarenhet:
Vi ser att du som söker är legitimerad sjuksköterska i minst 2 år. Eftersom enheten hanterar kognitiva/medicinska funktionsnedsättningar, BPSD och palliativ vård, är det mycket meriterande om du har erfarenhet inom något av områdena. Som person är du självständig, prestigelös och samarbetsvillig. Du är flexibel och lösningsorienterad. Som sjuksköterska hos oss är det viktigt att du tycker om att arbeta i team.

Vid intresse – Fyll i intresseanmälan eller kontakta någon av nedanstående!

Rawan Hattab
Affärsområdeschef
rawan@instacura.se
072-225 30 22

Alan Mohtadi
Konsultchef
alan@instacura.se 
070-244 68 45

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.