Sjuksköterska sökes till Norrköping

Sjuksköterska sökes till Norrköping

Sjuksköterskor sökes till Infektionskliniken

Behov:
Vecka.13-17

Arbetstider:
Arbetstiderna är 6.45-15.15, 13.30-21.45 och 20.45-07.00. Rotation mellan dag, kväll och natt och helgtjänstgöring ingår.

Arbetsuppgifter:
Som sjuksköterska har man omvårdnadsansvar för ca 7 patienter, tillsammans med 2 undersköterskor. Under nattpasset är patientantalet 10-12 st. Teamarbetet är viktigt kring patienterna och som sjuksköterska ses man som en central arbetsledare i vårdlaget. Det är en stor variation på patienternas diagnoser, sjuksdomstilltånd och ålder. Det handlar om att hanskas med olika smittor, vidhålla goda hygienrutiner och säkerställa så ingen smittspridning sker. God omvårdnad ska ges. Det ingår i ansvaret att handha olika medicinsktekniska moment så som PVK, CVK, SVP, trach, Optiflow, sonder och drän, avanserade såromläggningar mm. Man ska vara flexibel och uppskatta ett högt arbetstempo, vara noggrann och tycka om att emellanåt fördjupa sig i detaljer och kunna möta människor i livets alla skeden på et

Nödvändiga erfarenhet:
2 års erfarenhet som legitimerad sjuksköterska.

 

Sjuksköterskor sökes till slutenvårdsavdelning med inriktning lungor mag-tarm, njurar och hematologi

Behov:
Omgående-22

Arbetstider:
Rotation dag, kväll, natt. 5 av 10 helger.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på en slutenvårdsavdelning med inriktning lungor, mag-tarm, njurar och hematologi. Avancerad avdelning med en stor del medicinteknisk.apparatur.

Nödvändig erfarenhet:
Erfarenhet av slutenvård. Gärna erfarenhet i journalsystemet cosmic.

 

Sjuksköterskor sökes till akutvårdsavdelning

Behov:
Vecka 14-22

Arbetstider:
Roterande dag, kväll och natt. Även helg ingår minst 2 helger av 5.

Arbetsuppgifter:
Geriatrisk akutvårdsavdelning med ansvar för 6 patienter +ev överbeläggning i varje vårdlag. Både akuta flödet men även planering inför hemgång. Arbetar i team.

Nödvändig erfarenhet:
Legitimerad sjuksköterska gärna med kardiologisk erfarenhet.

 

Vid intresse – Fyll i intresseanmälan eller kontakta någon av nedanstående!

Björn Palestro-Pellnor
Affärsområdeschef
bjorn@instacura.se
070-7705213

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.