Psykiatrisjuksköterska

Psykiatrisjuksköterska sökes till Linköping

Psykiatrisjuksköterska sökes till Linköping

Behov:
Omgående-v.22

Arbetstider:
Arbetstiderna varierar dagtid börjar man tidigast 06:45 och slutar senast kl. 16. Kvällstid tidigast kl. 12 till senast kl. 22.00 Nattid tidigast kl. 19.45 och slutar senast kl. 8.00. Introduktion en kväll samt ett nattpass med erfaren SSK på enheten. För tillfället arbetar man varannan helg.

Arbetsuppgifter:
Vi söker 3 sjuksköterska som arbetar 100% rotationstjänstgöring på en allmänpsykiatrisk vårdavdelning. Avdelningen har 12 vårdplatser+ 1 SI. Grundbemanningen är dagtid 1 SSK+ 5 msk helger och kvällar är det 1 SSK + 4 msk. Nattetid är det 1 SSK + 2 msk. På avdelningen jobbar SSK och msk som ett team man fördelar patienterna och har ansvaret som kontaktperson. På avdelningen har vi även en kurator och arbetsterapeut. På enheten vårdas patienter på både HSL och LPT. Tjänstgöring på en annan enhet inom slutenvården kan förekomma.

Nödvändig erfarenhet:
Specialistutbildad psykiatrisjuksköterska. Erfarenhet från slutenvård.

Journalsystem:
Melior.

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.