Psykiatrisjuksköterska

Psykiatrisjuksköterska sökes till Västerås

Psykiatrisjuksköterska sökes till Västerås

Sjuksköterskor sökes till psykiatrisk heldygnsvård

Behov:
Omgående-v.23

Arbetstider:
Utifrån verksamhetens behov.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter så som daglig rond, samtal med patienter och anhöriga, läkemedelsdelning mm. Vi arbetar ned Cosmic, Cosmic Nova och Cosmic Link. Efter beslut av överläkare kan det ordineras tvångsmedicinering, bältning och avskiljning. Rond med öppenvårdsmottagning för patienter som är inneliggande. Samordning vid in och utskrivning med externa aktörer sker i ett datasystem som heter Cosmic Link. Avdelningen har arbetat med kompetensväxling där skötarna har god kompetensvid kontroll av parametrar och blodprov samt delaktighet i samordning.

Nödvändig erfarenhet:
Specialistutbildad psykiatrisjuksköterska med 4 års erfarenhet. Kunna arbeta hela avtalsperioden. Kunna Journalsystemet Cosmic. Kunna tvångslagstiftningen. Erfarenhet av psykiatrisk heldygnsvård.

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.