Nyheter

Björn

InstaCura anställer ny konsultchef till kontoret i Uppsala

InstaCura fortsätter att växa i snabb takt och vi har nu rekryterat ytterligare en konsultchef till kontoret i Uppsala. Björn Pellnor är legitimerad sjuksköterska med över tio års erfarenhet av sjuksköterskeyrket. I tillägg till vårdkompetensen har Björn även chefserfarenhet och en energi som kommer att addera stort värde till företaget.

Björn tar över de medicinska specialiteterna i InstaCura vilket innebär att han blir ansvarig för att rekrytera specialistläkare och sjuksköterskor till medicinska avdelningar hos våra kunder i hela Sverige.

Vi har på kort tid lyckats bygga ett fantastiskt team i InstaCura. Våra kunder och konsulter får alltid prata med en konsultchef som har lång erfarenhet av vårdbemanning och av arbete inom sjukvården. Kompetensen vi erbjuder gör att kunder och konsulter väljer att stanna hos InstaCura, vilket vi tycker är fantastiskt! Det bevisar att vi hade rätt från början, det går att bygga ett företag utifrån devisen att bra relationer ger ringar på vattnet.

VI GÖR BRA SJUKVÅRD TILLGÄNGLIG I HELA SVERIGE

InstaCura bidrar till att förbättra den svenska sjukvården genom förmedling av högkompetenta läkare och sjuksköterskor till privata och offentliga vårdgivare. Våra kunder finns i hela landet, från Malmö i syd till Kiruna i norr. Från vårt kontor i Uppsala styr vi den växande bemanningsverksamheten som idag innefattar över 50 sjuksköterskor och läkare.