Nyheter

iStock-519624426

Månadsbrev: April

April inleddes med glädjeskutt på kontoret! Varför då undrar ni? Jo, vi vann upphandlingen med Västra Götalands-region gällande bemanning med läkare till primärvården. Avtalet löper över 3 år och beräknat värde är 600 miljoner kronor. Det känns väldigt kul att framöver kunna erbjuda våra läkare arbete i Göteborgsregionen. En mycket viktig pusselbit i vår fortsatta expansion på InstaCura!

I tidigare inlägg har vi belyst att våren lyst med sin frånvaro – men nu kan vi äntligen säga att den är här! Under sista delen av april såg vi till att våra utlovade sadelskydd delades ut. Cirka 1000 cyklar i Uppsala och Gävle har nu fått ett snyggt och praktiskt sadelskydd!

Vad händer framöver? 

Vi har mycket på gång! Vi på kontoret, tillsammans med flera konsulter, ska delta i Blodomloppet som går av stapeln i Uppsala den 17:e maj. Kom och heja på oss!

Vi har även planerat in en mingelkväll i juni där vi bjudit in våra konsulter. Vi ser verkligen ett stort värde i att få träffa de sjuksköterskor och läkare som varje vecka representerar InstaCura hos våra kunder.

Vi är även igång med rekryteringen av en ny konsultchef – igen! Vi söker nu efter nästa stjärna som vill hjälpa oss att bemanna den svenska vården. En konsultchef som ska vara driven, kunna ha många processer igång samtidigt, vara glad, positiv och initiativtagande! Känner du någon som du tror skulle passa in i rollen? Tipsa oss! Annonsen hittar du HÄR!