Nyheter

lediga jobb läkare

 

 

Månadsbrev: Augusti

Hoppas att din sommar varit lika härlig som vår. Vi har jobbat hårt med att täcka akuta behov i kommuner och landsting under sommaren men vi har också hunnit ladda batterierna och är fyllda med energi inför höstens utmaningar. Vi vill rikta ett stort tack till alla läkare och sjuksköterskor som givit oss förtroendet att förmedla uppdrag under sommaren. Vi är stolta över att InstaCura har bemannat 150% mer denna sommar jämfört med 2018.

Nytt avtal med Region Kronoberg
Under sommaren har InstaCura vunnit en upphandling i Region Kronoberg som avser bemanning med specialistläkare under de kommande 4 åren. Avtalet har ett totalt värde av ca 400 000 000 kr och träder i kraft 1:a november. Vi börjar rekryteringsprocessen redan nu och kommer göra vårt bästa för att leverera kompetenta specialistläkare till Kronoberg.

InstaCura öppnar kontor i Stockholm
Vi kommer under hösten att öppna ett avdelningskontor i Stockholm. Uppsala kommer fortfarande att vara basen för InstaCuras verksamhet men i takt med att vi växer blir det naturligt att ha lokaler även i huvudstaden. Under 2020 kommer vi att rekrytera nya konsultchefer till InstaCura, i första hand söker vi personer som har ett par års erfarenhet av vårdbemanningsbranschen. Vet du någon som kan vara av intresse för oss? Tipsa gärna!

Kolla in oss på Instagram!
Vi har under sommaren bemannat med sjuksköterskor i Tromsö i nordnorge. En helt fantastisk plats att arbeta för alla som älskar naturupplevelser. En av våra sjuksköterskor har arbetat hela sommaren i Tromsö och under tiden bott i ett tält ute i naturen med fantastisk utsikt. Kolla in vår instagramsida för att se bilder!