Nyheter

Omslagsbild-FB

Månadsbrev: Februari

Veckorna bara springer förbi och nu är det dags för februaris månadsbrev!

I januaris månadsbrev berättade vi hur vi börjat förbereda oss för den kommande sommaren. Redan i februari har vi tagit emot en mängd sommarbeställningar från kunder inom kommun och landsting.
Vi jobbar hårt för att bemanna vakanserna med kompetenta läkare och sjuksköterskor. Har du en vecka över till kommande sommaren och vill jobba? Skicka in en intresseanmälan så hör vi av oss.

Under februari har vi besökt kunder i både Gävleborg och Västerbotten. Då våra jobb sköts mycket via telefonkontakt och bakom datorskärmen så är det fantastiskt roligt att få möjlighet att träffa de personer vi dagligen har kontakt med. Vi planerar givetvis fler besök framöver och kanske blir nästa besök i någon av de kommuner som vi tecknat avtal med på senaste tiden. Under den senaste månaden har vi tecknat nya avtal med Borås kommun, Bollebygd kommun, Svenljunga kommun, Tranemo kommun, Ulricehamn kommun och Lunds kommun.

Vi på InstaCura har vårt säte i Uppsala, och som de flesta vet så är det en riktig cykelstad. Vi har därför beställt sadelskydd tryckta med vår logga som vi kommer att pryda cyklar runt om i staden med framåt vårkanten! Håll utkik!