Nyheter

lediga jobb sjuksköterska

 

 

Månadsbrev: Maj

Vi är just nu inne i årets mest intensiva period. Vi har mottagit tusentals beställningar inför sommaren och vi rekryterar hela tiden nya läkare och sjuksköterskor till landsting och kommuner i hela landet. Senast idag kunde vi höra om 800 stängda vårdplatser varje dag bara i Stockholm, detta på grund av den stora personalbristen. Det finns onekligen ett jobb att göra!

Nya avtal med kommuner i Gävleborgsområdet
För ett par veckor sedan kunde vi ge det glädjande beskedet att InstaCura vunnit avtal med en rad kommuner i gävleborgsområdet. Vi har ett stort nätverk med sjuksköterskor i området och har väntat länge på att kunna erbjuda uppdrag i deras hemorter. Avtalet träder i kraft 1:a juli men vi jobbar redan nu med att ta in ansökningar från intresserade sjuksköterskor.

20 000 timmar
Under 2018 bemannade vi över 20 000 timmar med sjuksköterskor och läkare. En siffra som vi redan nu passerar för innevarande år. Vi plockar marknadsandelar både i läkarbemanning och sjuksköterskebemanning och ser väldigt ljust på framtiden. Vi fortsätter att växa genom bra bemötande, bra uppdrag och bra villkor!

Är du sjuksköterska eller läkare och har tid över i sommar?
Kontakta konsultcheferna i vårt team så hjälper vi dig med ett passande uppdrag!

Trevlig sommar!