Nyheter

iStock-532049662

Månadsbrev: Sommarens rekryteringsbonus

Äntligen är våren här, även om den härliga vårvärmen, än så länge, lyser med sin frånvaro!

För oss startar nu årets mest intensiva månader. Vårdgivare i hela Sverige försöker desperat att få ihop ett sommarschema som ger personalstyrkan en efterlängtad sommarsemester, utan att verksamheten behöver kompromissa med kvaliteten på vården.

I många andra branscher kan företag välja att dra ner på produktionen under denna period men inom vården finns inte den möjligheten på samma sätt. Inte heller för oss som bemannar vården finns den möjligheten. Det är under våren och sommaren som det ställs störst krav på oss som vårdbemanningsföretag! Vi finkammar Sverige på läkare och sjuksköterskor som är villiga att bidra med sin kompetens där verksamheterna inte lyckas täcka sina semesterluckor.

Har du några kontakter inom vården som du vet brukar åka iväg på uppdrag? Eller som uttryckt intresse för det? För den som kan hjälpa oss att finna läkare inom allmänmedicin, psykiatri eller barn- och ungdomsmedicin utgår under sommaren en rekryteringsbonus.

Hör av dig till oss via mail till info@instacura.se så berättar vi mer om hur du gör för att få ta del av rekryteringsbonusen!