Nyheter

2

 

 

Månadsbrev: September

InstaCura växer till något som vi känner otrolig stolthet över. Vi har under det senaste året rekryterat flera nyckepersoner till kontoret i Uppsala och dessa har i sin tur gjort att vi nu bemannar mer än någonsin. September är traditionellt en svårjobbad månad men vi har ändå lyckats väldigt bra. Vi dubblar omsättningen jämfört med samma period föregående år och har dessutom lagt en bra grund för sista kvartalet.

Avtal med 11 nya kommuner
Vi fortsätter att vinna avtal med nya kommuner och landsting. Under början av hösten tecknar vi avtal för bemanning med sjuksköterskor i kommunerna Borlänge, Falun, Gagnef, Ludvika, Säter, Hedemora, Tierp, Enköping, Heby, Knivsta och Östhammar. InstaCura har en stark position i Uppsala- och Gävleborgsområdet, därför är avtalen extra spännande för oss. Vi har en stor förhoppning om att växa oss starka även i Dalarna under det kommande året.

Stockholmskontoret invigt och förändringar på hemsidan
I mitten av september hade vi invigning för InstaCuras Stockholmskontor. Ni finner oss numera på Alviksvägen 94 i Äppelviken. Slå en signal om du har vägarna förbi så sätter vi på kaffe och plockar fram fikabröd.

Besökare av vår hemsida kommer också att märka förändringar under hösten. Just nu arbetar vi med att uppdatera både design och funktionalitet. Vi hoppas att de läkare och sjuksköterskor som besöker oss flitigt blir nöjda med resultatet.

Vart väljer du att arbeta?
Slutligen, kom ihåg att din legitimation som läkare och sjuksköterska gör att du kan arbeta vart och när som helst. På bilden ovan syns en av våra sjuksköterskor som valde att arbeta i Tromsö i somras. Sämre kan man absolut ha det!