Nyheter

banner-2

Instacura söker medarbetare till kontoret i Uppsala

Instacura är ett väletablerat bemanningsföretag för läkare och sjuksköterskor. Från kontoret i centrala Uppsala bemannar vi sjukhus, vårdcentraler och äldreboenden i hela Sverige. Behovet av vårdpersonal är större än någonsin och därför vill vi utöka vårt team med nya konsultchefer som kan hjälpa den svenska sjukvården att hitta fler läkare och sjuksköterskor.

Om rollen

Som konsultchef ansvarar du för hela rekryterings- och bemanningsprocessen. Från annonsering och search till löneförhandling samt avtalstecknande med kund och konsult. Du har din arbetsplats i Uppsala men bygger relationer med kunder och konsulter i hela Sverige.

Arbetet innefattar kundkontakt, annonsering av uppdrag, rekrytering av konsulter samt avtalstecknande med kund och konsult. Som konsultchef driver du flera uppdrag parallellt och har en viktig roll som närmsta chef för dina konsulter och ser till att bemanningen ute hos kunden utförs med hög kvalitet.

Din profil

För att du ska överträffa förväntningarna som konsultchef tror vi att nedanstående förkunskaper behövs:

  • Erfarenhet och/eller utbildning inom HR, rekrytering, vård eller försäljning
  • Arbetslivserfarenhet från en roll som inneburit eget ansvar och kundrelationer
  • Mycket goda kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som i skrift


Om företaget

InstaCura är ett vårdbemanningsföretag med verksamhet i Sverige och Norge. Vi hjälper sjukhus, vårdcentraler och äldreboenden att hitta läkare och sjuksköterskor för korta samt långa uppdrag. Vi arbetar med mätbara resultat och pushar varandra genom positiv energi, egna initiativ samt relationsbyggande med kunder och konsulter. Vi är ett snabbväxande företag vilket medför goda möjligheter för nya medarbetare att påverka både sin egen och företagets utveckling.


Ansökan

Sista ansökningsdatum är den 27:e augusti. Urval och intervjuer sker löpande. Vi kan ha begränsade möjligheter att svara på ansökningar under semesterperioden men försöker svara så fort som möjligt.

Ansök genom att skicka CV samt personligt brev till rekrytering@instacura.se