Nyheter

banner-2

Instacura söker medarbetare till kontoret i Uppsala

Vi söker nya medarbetare till kontoret i Uppsala!

Instacura är ett bemanningsföretag som hjälper vårdgivare att hitta läkare och sjuksköterskor för korta eller långa uppdrag. Vi söker just nu nya konsultchefer till kontoret i Uppsala. I rollen som konsultchef ansvarar du för hela rekryterings- och bemanningsprocessen. Från annonsering och search till löneförhandling samt avtalstecknande med kund och konsult. Du har din arbetsplats i centrala Uppsala men bygger relationer med kunder och konsulter i hela Sverige.

Som självgående konsultchef driver du flera uppdrag parallellt och är bra på att snabbt skifta fokus från ett projekt till ett annat. Inom Instacura har vi en passion för relationer och affärer. Vi arbetar med mätbara resultat och pushar varandra att nå dessa genom positiv energi, egna initiativ samt relationsbyggande med kunder och konsulter. Vi är ett snabbväxande företag vilket medför goda möjligheter för nya medarbetare att påverka både sin egen och företagets utveckling.

För att du ska överträffa förväntningarna under provanställningen tror vi att nedanstående förkunskaper behövs:

Erfarenhet och/eller utbildning inom HR, rekrytering, vård eller försäljning

Arbetslivserfarenhet från en roll som inneburit eget ansvar och kundrelationer

Mycket goda kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som i skrift

Sista ansökningsdatum är den 28:e februari där urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Maila din ansökan till anders@instacura.se