Nyheter

CM-1

Vi vill vara det bästa bemanningsföretaget för dig som sjuksköterska

Sjuksköterska som letar efter nya utmaningar? Nyfiken på vad ett steg över till konsultsidan skulle innebära för ditt arbetsliv? Bra, då har du kommit rätt. På InstaCura vill vara det bästa bemanningsföretaget för dig som sjuksköterska.

Det finns många anledningar att börja jobba som bemanningssjuksköterska. Bättre lön, villkor, arbetsmiljö och större frihet är några av de vanligaste skälen till att många gör förändringen. Varför vill du byta arbetsplats? Oavsett vad just din anledning är så finns Instacura alltid till hands för att underlätta din övergång.

Vår uttalade ambition är att vara det bästa bemanningsföretaget för sjuksköterskor i hela landet. Hur då? Vi har lång erfarenhet av bemanningsprocesser och vet exakt vad du behöver och önskar när karriären tar en ny vändning. Förutom att presentera ett stort urval av lediga och intressanta sjuksköterskeuppdrag över hela Sverige hjälper vi dig att lösa resa och boende under vikariatet. Oavsett om din anställning bara är några få dagar eller sträcker sig över flera månader.

 

För att bli det bästa bemanningsföretaget för sjuksköterskor insåg vi tidigt att det är konsultens önskemål som måste stå i första rummet. Vi lyssnar in dina specifika krav och hittar en tjänst som till fullo matchar dina önskemål om arbetsort, arbetstid och ersättning. Tillsammans gör vi bra sjukvård tillgänglig i hela Sverige!

Varför är InstaCura det bästa bemanningsföretaget för dig som sjuksköterska?
  • Snabb och smidig process – vår beprövade metod gör att du har ett nytt och intressant uppdrag på nolltid!
  • Rådgivning och personligt bemötande – vi står alltid redo att besvara alla dina frågor och guida dig rätt i karriären
  • På dina villkor – tjänsten vi finner motsvarar dina önskemål om lön, arbetstider, ansvarsområde och personlig frihet
  • Snabba utbetalningar

 

Hjälp oss bemanna den svenska vården och att bli det bästa bemanningsföretaget för dig som sjuksköterska. Få en överblick av vilka tjänster som är lediga för tillfället eller skicka in en intresseanmälan!