Nyheter

aktuellt-instacura

Vilka är InstaCura?

Med över 60 bemanningsföretag i branschen kan det verka naivt att ge sig in i den konkurrensen. Vi är dock övertygade om att det fortfarande finns utrymme för en aktör som vill bygga en verksamhet på bra bemötande och goda relationer. Vi inriktar oss på att erbjuda högkompetent sjukvårdspersonal med lång erfarenhet av svensk sjukvård.

Vi som driver företaget har lång erfarenhet av både vårdyrket och vårdbemanning. Anders Halvarsson har fram till 2016 varit VD för en större aktör i branschen och innan dess arbetat med läkarrekrytering i Landstinget Gävleborg. Peter Strid har lång erfarenhet av vårdyrket efter sex år som anestesisjuksköterska på Akademiska sjukhuset. Med den samlade erfarenheten kan vi garantera att kunder och konsulter alltid får tala med en representant som kan relatera till och förstå frågeställningar och behov.

BRA BEMÖTANDE GER RINGAR PÅ VATTNET

Våran filosofi är att bra bemötande och goda relationer ger ringar på vattnet. Nöjda kunder och konsulter är den bästa reklamen vi kan få, därför kan våra konsulter alltid räkna med bra lön, snabb utbetalning och tillmötesgående personal. Vi ser till att våra läkare och sjuksköterskor har rätt förutsättningar för att bidra med sin kompetens på bästa sätt hos våra kunder.