Nyheter

Rear view of tourist in the hotel room pulling the curtains to see the view

Bemanningsprocessen – så fungerar bemanning i vården med InstaCura

Funderat på att arbeta inom bemanning? Bemanning i vården, både för läkare och sjusköterskor, är vår specialitet. Så här går det till!
 1. Intresse
  Övertygad att bemanning inom vården är något för dig? Gör en intresseanmälan här på vår hemsida eller kontakta en av våra konsultchefer som du hittar under fliken kontakt.
 2. Kontakt
  Vi kontaktar dig för att ta reda på var och när du önskar att arbeta. För att hitta rätt bemanningsuppdrag inom vården för just dig behöver vi en kopia av ditt CV, din yrkeslegitimation samt två referenser.
 3. Matchning
  Bemanning inom vården ska vara enkelt. Våra kompetenta konsultchefer genomsöker marknaden för att hitta rätt uppdrag utifrån dina önskemål och din kompetens.
 4. Presentation
  När vi är överens om förutsättningarna presenterar vi dig som en kandidat för kunden. Kunden återkopplar inom ett par dagar. Din bemanningskarriär inom vården kan snart börja!
 5. Anställning
  När kunden bekräftat att du fått uppdraget skickar vi anställningsavtal samt välkomstbrev med praktisk information om uppdraget.
 6. Genomförande
  Vi kontaktar dig en vecka innan ditt uppdrag börjar för att bekräfta att allt är i sin ordning.
  Väl på plats har du en kontaktperson i verksamheten som introducerar dig på arbetsplatsen. Att du uppfattar din bemanning i vården som trygg är vår främsta prioritering.
 7. Utbetalning
  Efter avslutad arbetsvecka skickar du din tidrapport till oss och vi betalar ut din lön inom fem arbetsdagar. Du som har egen firma bifogar din tidrapport tillsammans med faktura.
 8. Nytt uppdrag
  När ditt pågående uppdrag är slutfört presenterar vi nya attraktiva uppdrag och hoppas på ett fortsatt samarbete!

Vårdgivare på jakt efter specialkompetens? Klicka här för att se hur vi kan hjälpa er.