Nyheter

jobba som sjuksköterska i norge

Nyfiken på att jobba som sjuksköterska i Norge?

Många svenska sjuksköterskor testar av olika anledningar lyckan i vårt västra grannland. Att jobba som sjuksköterska i Norge har blivit ett lika naturligt alternativ som att ta anställning på svenska mottagningar. Nu kan Instacura hjälpa dig att ta steget.

Låga löner, långa vårdköer, hög belastning och oflexibla anställningar. Det finns många skäl till att fler och fler vill jobba som sjuksköterska i Norge. Många svenska sjuksköterskor beskriver den norska arbetsmiljön som mindre stressande och mer avspänd.

Svenska sjuksköterskor har dessutom gott rykte bland norska vårdgivare på grund av sin effektivitet och lojalitet gentemot arbetsgivaren. Att jobba som sjuksköterska i Norge innebär ett rejält lönelyft – det är inte ovanligt att en specialistsjuksköterska kan plocka ut över 40 000 kronor efter skatt.

Nyfiken på att jobba som sjuksköterska i Norge? Vi på Instacura hjälper dig att hitta intressanta uppdrag utifrån din profil samt att skaffa norsk sjuksköterskelegitimation, skattekort och ett norskt personnummer.

Kontakta oss för att ta reda på vilka uppdrag i Norge som vi kan erbjuda för stunden!