Nyheter

bakgrund-instacura-hem

Vecka 18: Kom och träffa oss i Uppsala den 18:e maj

MINGELKVÄLL PÅ SALAGATAN 18 I UPPSALA

Den 18:e maj mellan 17:00-19:30 bjuder vi på dryck och enklare tilltugg på takterrassen på Salagatan 18 där vi har vårat kontor. För dig som vill veta mer om hur det är att arbeta på bemanningsuppdrag eller för dig som bara vill njuta av utsikten så är detta ett ypperligt tillfälle. Det är fritt fram att ta med vänner eller kollegor. Vi hoppas kunna dela en fin vårkväll med så många som möjligt av er.

OSA genom att skicka ett mail till info@instacura.se där ni anger hur många som kommer.

INSTACURA SÖKER NYA MEDARBETARE

Vi har lyckats få snurr på verksamheten snabbare än vi trodde. Vi är tacksamma över alla kompetenta sjuksköterskor och läkare som vi får förtroendet att samarbeta med.
Det är en vanlig uppfattning att det tar flera år att göra en etablerad verksamhet av ett nystartat bolag. Det är en sund inställning att förvänta sig ett antal hundår. Vi är ödmjuka inför framtiden men vi är samtidigt väldigt stolta över att redan nu leta efter nya konsultchefer till vårt team. I dagsläget har vi inte tillräckligt med läkare och sjuksköterskor för att täcka de beställningarna som kommer in och därför söker vi nya konsultchefer som kan hjälpa oss att rekrytera personal runt om i Sverige.

Hör av dig om du vill veta mer om hur det är att arbeta som konsultchef på InstaCura.