Nyheter

Månadens konsult Februari

Instacura har utsett månadens konsult för Februari, Magnus!

Våra konsultchefer nominerar varje månad konsulter som de tycker gjort någonting extra bra och som vi är stolta över representerar Instacura. Vi vill först och främst tacka för våra konsulters insatser i sjukvården och även för deras förtroende att vi får vara deras arbetsgivare. Du och dina insatser är guld värda.

Konsultchef Björns motivering för månadens konsult:

”Magnus är en operationssjuksköterska som jobbat för oss i två år. Fantastisk kompetens, fina ledarskapsegenskaper och omtyckt av samtliga medarbetare. Magnus har en positiv inställning och visar alltid stor respekt för InstaCura. Han ska snart ge sig iväg till ett nytt sjukhus i InstaCuras namn och fortsätta sprida vårt goda rykte.”

Vi är stolta att Magnus är Instacuras konsult!

Nedan följer en kort intervju.

Namn, yrke, stad?
Magnus . Operationssjuksköterska. Västerås

Varför valde du att börja arbeta inom vården?
Blev opererad som barn och blev då inspirerad till att också få jobba i gröna kläder (på den tiden gröna bomullskläder) på operation. Jag har aldrig ångrat mitt yrkesval inom vården.  Jag började som undersköterska 1988 och blev färdig operationssjuksköterska 1993.

När började du som konsult hos Instacura?
Jag började jobba för Instacura April 2022. Jag gjorde första uppdraget på akademiska sjukhuset, operation ingång 95/96.

Vad är de bästa med att jobba som konsult?
Det absolut bästa är friheten, att själv få bestämma hur man vill jobba. Att jag även kan gå ner i tid utan att tappa inkomst är något jag värdesätter högt.

Har du några tips till de personer som har börjat fundera på att prova på konsult livet?
Om du har funderingar och frågor angående konsult livet tycker jag att du ska fråga någon som jobbar eller jobbat som konsult. Nästa steg är att du kontaktar ett bemanningsföretag och bekantar dig med dem. Ta gärna referens från kollegor eller bekanta för att slippa oseriösa företag.