Nyheter

Jobba med oss 2

Månadsbrev: Januari

Januari är till ända och det betyder att det är dags för årets första nyhetsbrev. Vi är fyllda med energi efter julledigheten och redo för de utmaningar som 2019 har att erbjuda. Det blir ett spännande år där vi kliver in i många nya avtal.

Under första kvartalet träder vi in i avtal för att leverera sjuksköterskor till Skara kommun, Lidköping kommun, Vara kommun, Götene kommun, Grästorps kommun och Essunga kommun. Vi har hittills lyckats bemanna mycket bra i Uppsala- och Stockholmsregionen samt i norra Sverige. 2019 vill vi växa oss starkare i södra Sverige och avtalet med nämnda kommuner är därför väldigt viktigt. Vi har även lämnat anbud på en upphandling som omfattar bemanning med både specialistläkare och sjuksköterskor i hela Västra Götalands-regionen. Avtalet är ett av Sveriges största inom vårdbemanning och under första kvartalet får vi veta om InstaCura får förtroendet att bli en av de avtalade leverantörerna.

Under våren påbörjar vi även det nya avtalet med Region Gotland där InstaCura ska leverera sjuksköterskor under de kommande två åren. Sommarperioderna i Visby brukar innebära ett väldigt stort behov av sjuksköterskor och vi har redan inlett arbetet med att rekrytera nya sjuksköterskor.

Du har väl inte missat InstaCuras Gävlekontor?
I höstas flyttade vårt Gävlekontor in i nya lokaler vid Gävle Slott. Under vintern har vi haft en underbar utiskt över Bocken och nu när den är borta har vi fortfarande en fin vy över en snöklädd stad. Vi söker just nu efter både läkare och sjuksköterskor i Gävleområdet som vill arbeta för oss i grannregionerna Uppsala och Sundsvall.  Vi erbjuder långa samt korta uppdrag redan nu och när vi närmar oss sommaren kommer antalet uppdrag att explodera.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta som konsult samt höra vad vi kan erbjuda så är du hjärtligt välkommen förbi vårt kontor. Det står alltid en kanna kaffe redo.

InstaCura på plats på Medrek-mässan!
Förra veckan sammanfattade vi januari och redan nu har vi överträffat budget för januari och februari. Vi märker tydligt att antalet sjuksköterskor och läkare som vill arbeta för oss växer. Bra bemötande och goda relationer ger ringar på vattnet. Vi har tidigare varit sparsamma med marknadsföring men under 2019 kommer vi att synas på fler mässor och konferenser. Förhoppningsvis kommer satsningen leda till att ännu fler läkare och sjuksköterskor får upp ögonen för oss.

Det går att vara en trygg arbetsgivare även som bemanningsföretag och det bevisar vi gärna. Den 5:e mars finns vi på plats på Medrek-mässan på Clarion Sign i Stockholm. Vi hoppas att träffa många nya läkare och sjuksköterskor.

Med vänlig hälsning
Anders Halvarson
VD

 

Våra lediga uppdrag för sjuksköterskor och läkare hittar du nedan genom att klicka på länkarna:

* Lediga jobb läkare
* Lediga jobb sjuksköterskor