Nyheter

Ny logga svart text profilbild

Månadsbrev: Maj

Ny logga och fler medarbetare!

Nya medarbetare på Uppsalakontoret
De senaste månaderna har vi utökat det administrativa teamet på huvudkontoret i Uppsala. Vi är nu ett stort team som arbetar tillsammans för att hitta läkare och sjuksköterskor till våra kunder. Ju fler desto bättre tycker vi och det verkar som att konsulterna håller med. Sedan förra året har över 250 personer arbetat för Instacura, de flesta kommer via rekommendation från kollegor vilket vi är extra stolta över.

Önskar du kontakt med någon av Instacuras konsultchefer så hittar du kontaktuppgifter här.

Instacura rankas topp 2 i Sverige
Framtidens karriär sjuksköterska gjorde nyligen en undersökning där de frågade 1000 sjuksköterskor om vilket bemanningsföretag som står för högst kvalitet. Instacura hamnade på plats nummer 2.

Hjälp oss hjälpa vården
Vet du en sjuksköterska eller läkare som behöver en ny utmaning? Kanske en sundare arbetsbelastning, mer utvecklande arbetsuppgifter, högre lön eller mer tid över till familj. Vi lyssnar till vad varje person önskar av sitt liv och därefter försöker vi hitta ett uppdrag som ligger så nära drömbilden som möjligt.

För den som vill veta mer om vilka uppdrag vi erbjuder så finns vi på telefon 018-888 08 10. Det går även utmärkt att komma förbi vårt kontor på Drottninggatan 1B i Uppsala för att prata med oss över en kopp kaffe.

Givetvis hittar ni även våra uppdrag på vår hemsida som ni når via länkarna nedan.

* Lediga jobb läkare
* Lediga jobb sjuksköterskor

Ny logga
Från och med första maj har vår logga ett nytt utseende. Färgerna är fortfarande gröna och blå men den grafiska profilen är mjukare och upplevs förhoppningsvis som mer modern. Så bli inte fundersamma om tidrapporter, lönespecifikationer och andra dokument har en ny logotyp framöver.
Allt är i sin ordning.

 

Med vänlig hälsning

Anders Halvarsson

VD