Nyheter

Månadsbrev: Mars

Våren är officiellt här och vi arbetar hårdare än någonsin med att bemanna kommuner och landsting i hela Sverige. Vi kan stolt meddela att InstaCura tilldelats avtal med Landstinget Dalarna avseende bemanning med sjuksköterskor. Avtalet löper över två år med möjlighet att förlänga ytterligare två år. Beställningar från Dalarna är ett viktigt steg i vårt arbete med att erbjuda attraktiva uppdrag nära hemorten för våra sjuksköterskor. Vi har ett stort kontaktnät i Gävleborg och för dessa sjuksköterskor blir avtalet med Dalarna extra intressant. Förutom Dalarna så har vi även kommit igång med nya avtal med Västra götalandsregionen, Gotland samt Åtvidaberg kommun. Första kvartalet 2019 är vårt starkaste hittills och vi fortsätter vår snabba tillväxt i hela landet.

Välkommen till våra nya konsultchefer
Vi utökar det administrativa teamet i Uppsala och har under den gångna månaden anställt två nya konsultchefer. Elodie Perez har lång erfarenhet som konsultchef inom vårdbemanningsbranschen och hon kommer att arbeta med rekryteringen av allmänsjuksköterskor till InstaCura. Albin Andersson har också lång erfarenhet som konsultchef inom vårdbemanningsbranschen och kommer att förstärka vårt team i rekrytering av specialistsjuksköterskor samt allmänläkare. Vi säger välkommen till våra nya stjärnor!

Etablering i Norge
Under mars har vi etablerat oss på den norska marknaden och vi erbjuder uppdrag från Tromsö i norr ner till Oslo. Vi arbetar aktivt med att rekrytera sjuksköterskor som är intresserade av att jobba i vårt vackra grannland. Vet du någon som söker vårdbemanningsjobb i Norge? För den som ger tips som leder till att en sjuksköterska kommer ut i arbete så bjuder vi på en brakmiddag på lokal.

Chefsbemanning
Under första kvartalet breddar vi bemanningsverksamheten och erbjuder nu chefsbemanning och interimlösningar inom vård och omsorg.
Att finna rätt kompetens är alltid en utmaning, i synnerhet inom vårdsektorn. Steget till att erbjuda chefsbemanning känns naturligt och vi är stolta över att kunna erbjuda helhetslösningar med leverans av både chefer, läkare och sjuksköterskor. InstaCuras team består av många välutbildade chefskonsulter med lång erfarenhet av ledarroller inom vård och omsorg. Individer som verkligen vet vikten av effektiva organiseringsåtgärder, att från dag ett förflytta verksamheten i önskad riktning och som kan bygga välfungerande team.

Att bygga välfungerande grupper av högpresterande individer är den absolut roligaste delen av att driva företag. Med den grupp vi lyckats rekrytera till Uppsalakontoret ser framtiden väldigt ljus ut för InstaCura!

Anders Halvarson
VD

 

Våra lediga uppdrag för sjuksköterskor och läkare hittar du nedan genom att klicka på länkarna:

* Lediga jobb läkare
* Lediga jobb sjuksköterskor