Nyheter

Månadsbrev: November

Då har vi klivit in i december och hösten 2018 lider mot sitt slut. Snart är det jul!
Är det bara vi eller springer veckorna förbi?

Vi kan stolt meddela att vi vunnit ytterligare en viktig upphandling under november månad. InstaCura kommer under de närmaste två åren att leverera kompetenta sjuksköterskor till Lidköping kommun, Essunga kommun, Grästorp kommun, Götene kommun, Skara kommun och Vara kommun. Avtalet träder i kraft den 1:a januari och löper över 2 år med möjlighet till förlängning ytterligare 2 år. Avtalet är viktigt för oss eftersom det stärker närvaro runt Västra Götaland. Sedan starten för två år sedan har vi vuxit fort på kommunmarknaden och med det nya avtalet tar vi ett stort steg mot målet att kunna erbjuda uppdrag i alla regioner i Sverige.

Torsdagen den 29:e november var vi på InstaCura och åt ett fantastiskt gott julbord på Saluhallen här i Uppsala. Förutom ett mycket välsmakande julbord så bjöds det på show med 90-talstema med Wallmans on tour. En riktigt trevlig kväll blev det!

Vi har även påbörjat en ny layout på våra mailutskick där vi informerar om nya uppdrag! En lite mer stilren design där vi också lagt till länkar till nyheter där man kan läsa mer om att arbeta som konsult, intervju med en av våra konsultläkare och tydligare kontaktuppgifter. Hoppas ni ska gilla den!

Nu har vi några veckor kvar av året och det finns fortfarande behov av både dig som läkare och sjuksköterska. Vi har även fått en hel del beställningar för 2019! Vill du samarbeta med oss under kommande år så är du varmt välkommen att höra av dig! Det kan kännas långt fram att börja prata om 2019, men snart är vi där. Det är aldrig för tidigt eller för sent att höra av sig!

Våra lediga uppdrag för sjuksköterskor och läkare hittar du nedan genom att klicka på länkarna:

* Lediga jobb läkare
* Lediga jobb sjuksköterskor

Tills vi hörs, så önskar vi en riktigt mysig fortsättning på december!