Nyheter

Månadsbrev: September

Då var vi igång! Hösten har anlänt, över en natt kändes det som.

Vad har hänt sedan sist?

Vi lanserade vår nya hemsida under sommaren! Vi är jättenöjda med hur den blev och framförallt väldigt roligt att kunna visa konkret vilka uppdrag vi erbjuder inom alla områden. Vad tycker du?

Under sommaren har vårt avtal med Västra Götalands region trätt i kraft och vi bemannar nu regionen med allmänläkare. Vi har även fått avtal för sjuksköterskor i Västernorrland och på Gotland. I Stockholmsregionen förlänger Södertälje sjukhus sitt avtal med oss och vi har förhoppningen att även få förlängt med Karolinska där vi lyckats bemanna riktigt bra under sommaren. I slutet på sommaren trädde vårt avtal med Region Gävleborg i kraft och vi har nu möjlighet att bemanna med både specialistläkare och sjuksköterskor även där. När vi ändå är inne på Gävle så kan vi också meddela att vi öppnat ett nytt kontor i Gävle. För er som vill besöka oss i Gävle så hittar ni oss på slottet i fina och ljusa lokaler med knarrigt golv!

Sist men absolut inte minst så höll vi, under senaste nyhetsbrevet, på med en rekrytering för att utöka vårt kontor i Uppsala. Vi har nu anställt en ny konsultchef! Björn är legitimerad sjuksköterska med lång erfarenhet inom vården. Björns ansvarsområden är de medicinska specialiteterna för både läkare och sjuksköterskor! Vill du kontakta Björn? Klicka dig vidare under fliken ”kontakt” här på hemsidan.