Nyheter

emil

Nyhetsbrev April 2023

Vi har fått en svensk mästare på kontoret!

Grattis till vår administrativa klippa Emil Helmrich som vann SM-guld
i innebandy i lördags. Det krävs en stjärna till att spela final i ett fullsatt och färgsprakande globen ena dagen, för att sedan komma till kontoret med fötterna
på jorden på måndagen. Stort grattis!

Karlstadkontoret på besök
April är snart över. Vi hade besök av våra värmländska kollegor i mitten av månaden. Det är alltid fantastiskt när vi samlar hela företaget på samma plats.
Den varma värmländska dialekten är ett välkommet tillskott till Uppsaladialekten
vi är vana med. Karlstadkontoret har vuxit med 113 procent jämfört med de första tre månaderna 2022. En fantastisk bedrift som vi firar med en storslagen sommarfest i hamnen i Karlstad.

Vi kommer även att tävla ut biljetter till Håkan Hellströms spelning
i Karlstad i sommar. Håll utkik!

Fortsatt tillväxt i Instacura
Instacura som koncern fortsätter också att växa. 40 procent jämfört med första kvartalet 2022. Marknadsföringen kommer nästan uteslutande från rekommendationer av läkare och sjuksköterskor som redan jobbar i företaget.
Tänk att vi lyckats behålla de som började hos oss för 6 år sedan och att vi fortfarande blir rekommenderade av de som precis gjort sin första månad.
Stolthet är ordet.

Vi har många hårt arbetande konsultchefer i InstaCura.
En av dom är Rebecca som har varit konsultchef i InstaCura sedan 2021. Hon har förbättrat vår onboarding av nya medarbetare och administrativa rutiner väldigt mycket. Samtidigt har hon bemannat Sahlgrenska, Akademiska och Karolinska med en mängd specialistsjuksköterskor. Rebecca går på föräldraledigt i början av maj, vi kommer att sakna henne men vi välkomnar henne tillbaka innan sommaren 2024.

Vi önskar er alla en underbar vår!