Nyheter

Jul

Nyhetsbrev December 2023

God Jul och Gott Nytt År!

2023 blev ett rekordår för Instacura. 300(!!) läkare och sjuksköterskor valde att arbeta för oss under året. Ögonläkare och operationssjuksköterskor som hjälper regioner att korta operationsköer, ambulanssjuksköterskor som håller igång ambulanserna i Norrland, barnläkare som träffar familjer som stått i kö i flera år och sjuksköterskor som jobbar outtröttligt i äldrevården.

Vi har dubblat personalstyrkan på kontoret och är stolta över vad vi bidrar med till den svenska sjukvården. Vi fortsätter att växa 2024 så håll utkik efter nya tjänster och tipsa oss gärna om du vet någon som kan passa i vårt team.


Instacura i Italien
För de som börjar hos oss väntar en ny spännande företagsresa i September. Det första året hyrde vi cyklar i Stockholm. Det andra året var vi i Köpenhamn. Vi åker lite längre varje gång och 2023 gick resan till Milano. Vi hade fantastiska dagar med besök vid Comosjön, fotbollsmatch och såklart världens bästa mat.

Månadens konsult
På Instacuras Instagram uppmärksammar vi en konsult varje månad. De som vunnit pris som månadens konsult under hösten är Hanna Sjöberg, Robin Seyfi och Frida Ahlström. Maila oss om du vet en Instacura-konsult som du vill uppmärksamma.

Vi tackar för förtroendet och ser fram mot ett fortsatt samarbete under 2024.  

God Jul och Gott Nytt År!