Nyheter

DOKUMENTd_24

Nyhetsbrev mars 2023

Instacura har vuxit till att sysselsätta över 150 personer. Det är en svindlande insikt som gör oss lite nervösa men framför allt väldigt glada. Tack till alla sjuksköterskor och läkare som fortsätter att välja oss som arbetsgivare!

Året har börjat i ett rasande tempo och vi har redan välkomnat tre nya kollegor till kontoret i Uppsala samt två nya kollegor till kontoret i Karlstad. Vi anställer ytterligare två innan sommaren och är rustade för att fortsätta växa i samma tempo och med samma höga kvalitet.

En av höjdpunkterna i inledningen av året var middagen som vi hade tillsammans med våra sjuksköterskor i Gävle. En fantastisk kväll på restaurang Matildas där det bjöds på avsmakningsmeny och fantastiska viner. En fin möjlighet för konsulterna att utbyta erfarenheter och en ovärderlig chans för oss att lyssna till vad vårdpersonal önskar från en arbetsgivare.

Vi längtar redan efter nästa konsultträff! Till dess jobbar vi hårt med att hjälpa våra kunder att hitta läkare och sjuksköterskor till sommarens semesterperioder.

Vet du någon som skulle passa i Instacura? Tipsa oss gärna!