Nyheter

Linkedinbild2

Vecka 12: Våren är här!

SOMMARBESTÄLLNINGAR, ETT TYDLIGT VÅRTECKEN

Under veckan har vi fått in en mängd beställningar som avser Juni, Juli och Augusti. Sommarbeställningarna har blivit branschens tydligaste vårtecken.
På InstaCura firar vi den annalkande våren med att inviga takterrassen på Salagatan 18. Vi är i full gång med att planera vårens mingelkväll dit alla är välkomna för att njuta av utsikten över Domkyrkan och Slottet. Det är många av våra kontakter som vi fortfarande inte har haft nöjet att träffa så vi hoppas att så många som möjligt har chansen att dyka upp. Mer info om mingelkvällen kommer framöver.

Q1 NÄRMAR SIG SITT SLUT

Första kvartalet närmar sig sitt slut och hittills går InstaCura som tåget! Innan vi startade företaget var vi oroliga över om vi skulle lyckas nå ut till tillräckligt många läkare och sjuksköterskor. Det visade sig att den oron var helt obefogad. Eller kanske är det den oron som fått oss att arbeta hårt för att lyckas. Oavsett vilket så ser vi optimistiskt på framtiden.

Vi börjar redan förbereda oss för att anställa en ny medarbetare till kontoret i Uppsala. Vet du någon som skulle vara lämplig för uppgiften?

Kika gärna på föregående inlägg för mer information.

TREVLIG HELG!