Nyheter

Glad-Pask

Vecka 15: Glad Påsk!

SOLIDARITETEN I DEN SVENSKA SJUKVÅRDEN

Det har varit omtumlande dagar den senaste tiden. Attacken på Drottninggatan gör att vardagen stannar upp och nu känns det välkommet med en påskledighet där vi får fokusera på att umgås med nära och kära. Det är fint att höra om solidariteten i den svenska sjukvården vid tillfällen som detta. Alla vill dra sitt strå till stacken och hjälpa de utsatta. På Karolinska hade man väldigt snabbt 20(!!!) operationsteam tillgängliga och flertalet sjukhus hörde av sig för att se om de kunde bistå med hjälp. Lyckligtvis så testades inte vårdens kapacitet den här gången men det känns tryggt att veta att organisationen fungerar som den ska.

Vi ska värna om våra läkare och sjuksköterskor. De förtjänar uppskattning även framöver när medierapporteringen skiftat fokus.

INSTACURA ÖNSKAR ER ALLA EN GLAD PÅSK!

På torsdag eftermiddag tar vi ledigt och beger oss hemåt för att njuta av ägg, sill och påskmust. Vi finns självklart tillgängliga vid akuta ärenden, ni når oss på 018-888 08 10 precis som vanligt.

Vi tar ledighet med vetskapen om att vi presterat ett riktigt bra första kvartal. Vi har hjälpt Västernorrland, Västerbotten och Blekinge med allmänspecialister. Gävle, Uppsala och Hudiksvall har fått hjälp med sjuksköterskor och barnmorskor. Vi har även bemannat inom en rad andra specialistområden på flera platser i landet.

Vi ser optimistiskt på framtiden och hoppas få förtroendet att bemanna hos nya kunder framöver

GLAD PÅSK!