Nyheter

Linkedinbild2

Vecka 2 gick i rasande takt

Då var vi igång! Det nya året har inlett i rasande fart och det är precis som vi vill ha det. Vi har redan vunnit företagets första ramavtal, vilket innebär att vi de kommande två åren kommer att bemanna med sjuksköterskor i Lycksele, Sorsele, Storuman, Vilhelmina och Dorotea. En fantastisk start tycker vi eftersom vi vann den första upphandlingen som vi deltog i. Vi har även hunnit med att teckna bemanningsavtal med Gävleborg, Jämtland, Västernorrland och Blekinge. På dessa orter är behovet störst inom primärvården men det finns även ett behov av läkare och sjuksköterskor i slutenvården. Vi hoppas att kunna bidra med så mycket personal som möjligt.

VÅRA LÄKARE OCH SJUKSKÖTERSKOR ÄR REDAN UTE I ARBETE

Den gångna veckan har vi lagt mycket tid på att rekrytera sjuksköterskor till det stora behovet i Gävleborg. Det krävs många samtal och mail till en rad kandidater innan man till slut lyckas hitta den vars kompetens och tillgänglighet matchar kundens behov. Denna vecka har arbetet givit utdelning i form av att vi har bokat in sjuksköterskor för återkommande arbete i Gävle under januari. Det är fantastiskt roligt att vi redan under årets första veckor lyckas boka ut personal i arbete. Det ger motivation och glädje inför nya samtal och mail kommande vecka.

UTMANINGAR NÄSTA VECKA

Just nu är det ovanligt många landsting som har upphandlingar ute för anbudsgivning. Det är 4 stora upphandlingar som vi ska lämna anbud på inom en månad och varje landsting har egna krav på leverantörerna i form av kvalitet, erfarenhet och prissättning. Således ägnas mycket tid åt att prestera bra anbud som gör att vi kan vinna de stora avtalen. Ju fler regioner vi kan erbjuda uppdrag i desto bättre står vi oss i konkurrensen med andra bolag.

Att bygga denna verksamhet från grunden är otroligt inspirerande. Vi gläds åt varje ny läkare och sjuksköterska som kontaktar oss för samarbete. Med den starten vi fått ser vi fram mot ett riktigt spännande år.

Trevlig helg!