Nyheter

bakgrund-instacura-hem

Vecka 22: Segertåget fortsätter!

INSTACURA TECKNAR AVTAL MED NORRLANDSREGIONERNA

I början av året genomförde Västerbotten, Västernorrland, Jämtland och Norrbotten en gemensam upphandling gällande bemanning av sjuksköterskor och läkare. Behovet av vårdpersonal i dessa regioner är ofattbart stort och upphandlingen är således en av Sveriges största, om inte DEN största.

Avtalet löper över 2 år med option på ytterligare 2 år. Regionerna har uppskattat det kommande behovet till 314 000 timmar läkare och 40 400 timmar sjuksköterskor per år under avtalstiden.

Även om nyckelpersonerna i InstaCura har låååång erfarenhet av vårdbemanning så är det ändå en stor utmaning för ett nystartat bolag att övertyga upphandlarna om att vi har den kvalitet som krävs för att leverera högkvalitativa tjänster på ett effektivt sätt.
Därför är vi fantastiskt stolta över att väljas till en av de leverantörer som får förtroendet att bemanna Norrlandsregionerna under de kommande två åren.

Alla förtjänar en bra och tillgänglig vård, oavsett var man bor. 
Enligt oss är det i dagsläget sjuksköterskorna och läkarna i bemanningsföretagen som gör bra sjukvård tillgänglig i hela landet. Under de kommande två åren, med start NU, kommer vi kontinuerligt att rekrytera ny personal för de beställningar som kommer från Norrlandsregionerna. Klicka på Intresseanmälan nedan om du är intresserad av att samarbeta med oss.

Intresseanmälan

NY MINGELKVÄLL I SLUTET AV SOMMAREN

Vi vill tacka alla er som gjorde oss sällskap på mingelkvällen den 18:e maj. Vi hade en alldeles underbar eftermiddag som övergick i kväll samtidigt som solen höll celsius stadigt runt 20. Efter en sådan succé måste vi självklart boka ett nytt datum för att försöka överträffa oss själva. Det är väl lite det som företagande handlar om?

Vi återkommer angående plats och datum för nästa bjudning.
Tills dess står vår dörr alltid öppen på Salagatan 18 för den som har vägarna förbi och är sugen på en kopp kaffe!

TACK TILL DE SJUKSKÖTERSKOR, BARNMORSKOR OCH LÄKARE SOM GER OSS FÖRTROENDET ATT REPRESENTERA ER!