Nyheter

Annonsbild-Extraknäcka

Vecka 27: Flyttade semestrar ger fler höstbeställningar

10 RAMAVTAL OCH POSITIV UTVECKLING

När vi sammanfattar InstaCuras första halvår kan vi konstatera att vi tecknat 10 nya ramavtal och att vi lyckats rekrytera många fantastiska sjuksköterskor och läkare. De kommuner och landsting som vi tecknat avtal med under första halvåret är:

Landsting
Västerbotten, Norrbotten, Västernorrland, Jämtland, Halland och Östergötland.

Kommuner
Lycksele, Munkedal, Gällivare, Vaggeryd, Örebro, Vetlanda och Kalix.

Förutom ovanstående ramavtal har vi även bemannat mycket på direktupphandlingar i Blekinge, Gävleborg, Tierp och Uppsala samt hos privata vårdgivare runt om i landet. Under sommaren och hösten tecknar vi fler avtal vilket gör oss ännu mer attraktiva för sjuksköterskor och läkare som letar efter passande bemanningsuppdrag.
Om du inte redan finns registrerad som läkare eller sjuksköterska hos oss så kan du enkelt fixa det via länken nedan.

Intresseanmälan

STORT BEHOV AV HYRPERSONAL I HÖST

Vi ser redan nu att det börjar komma in mycket beställningar som löper ända fram till årsskiftet. Förmodligen är det stora behovet av hyrpersonal till hösten en effekt av att landstingen erbjudit lukrativa avtal till anställda som valt att skjuta på sin semester.

Det kanske känns trist att tänka på höst och vinter nu när badkläderna precis åkt fram men för den som är ute i god tid och har möjlighet att planera hösten redan nu så finns det en mängd fina uppdrag att välja bland.

Tack till alla sjuksköterskor, barnmorskor och läkare som arbetat för oss under det första halvåret.
Vi är stolta och tacksamma över att vi får förtroendet att representera er.

FORTSATT TREVLIG SOMMAR!

Anders Halvarsson
VD