Nyheter

Linkedinbild2

Vecka 4: Inflytt på Salagatan 18

På måndag flyttar vi in i våra kontorslokaler på Salagatan 18 i centrala Uppsala. Vi hyr lokaler i kontorskonceptet Plan4 som erbjuder flexibla lösningar för växande företag och entreprenörer. Det känns som en perfekt lösning för oss där vi får chansen att nätverka med andra lokala företag. Under året kommer vi bjuda in till mingel för att få chansen att träffa de läkare och sjuksköterskor som vi så gärna vill samarbeta med.

Kontakta oss om du har vägarna förbi så bjuder vi på fika i vår ljusa och fina loungeavdelning.

INTELLIPLAN

Under veckan har vi äntligen fått vårat bemanningssystem på plats. Det finns en rad datasystem att välja bland som underlättar det administrativa arbetet i bemanningsverksamhet. För oss föll valet på Intelliplan pga tidigare erfarenhet av systemet. Intelliplan ger oss möjligheten att snabbt och smidigt registrera kunder och konsulter för att sedan matcha rätt kompetens mot en specifik beställning. I vårdbemanning är det extremt viktigt att ha en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess som innehåller spårbara processer och tydliga rutiner. Intelliplan ger oss möjligheten att jobba med kvalitet på den höga nivå som de offentliga upphandlingarna kräver.

FLER OCH FLER BESTÄLLNINGAR

Vi kan glädjande meddela att vi nu bokat ut vår första läkare i Landstinget Blekinge. Förhoppningsvis är det den första av många framöver. Vi ser en fortsatt ökning av antalet beställningar som InstaCura får, både gällande läkare och sjuksköterskor. På läkarsidan gäller de flesta beställningarna fortfarande primärvården men vi ser också många beställningar gällande Psykiatri, Ögon, Urologi och Radiologi. När det gäller sjuksköterskor arbetar vi just nu med att rekrytera till intensivvårdsavdelningar, akutmottagningar, röntgen och förlossning runt om i landet.

Arbetet med att bemanna så mycket som möjligt fortsätter nästa vecka men då från Salagatan 18. Det ser vi fram mot.

Trevlig helg!