Nyheter

iStock-519624426

Vecka 46: Nya signerade avtal!

InstaCura vinner upphandlingar med Region Halland och Stockholms läns sjukvårdsområde

INSTACURA TECKNAR STORT AVTAL MED REGION HALLAND

Vi kan stolt meddela att Region Halland har valt InstaCura till en av de leverantörer som ska bemanna organisationen med specialistläkare under de kommande två åren. Upphandlingens volym uppskattas till ca 200 000 000kr och det finns möjlighet för parterna att förlänga avtalet till 2021.

VI TECKNAR ÄVEN AVTAL MED STOCKHOLMS LÄNS SJUKVÅRDSOMRÅDE

Vi är fantastiskt stolta över att även ha vunnit upphandlingen avseende barnläkare till barnhälsovården inom Stockholms läns sjukvårdsområde. InstaCura kommer under det kommande året att bemanna Stockholm med specialister inom barn- och ungdomsmedicin. Vi börjar nu arbeta för att rekrytera kompetenta specialister som vill hjälpa oss med uppdragen i Stockholm. Är du eller någon du känner intresserad så tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer om de uppdrag vi erbjuder.

HÄRLIG RECENSION AV INSTACURA

I samband med en upphandling som vi nyligen lämnat anbud på, kontaktade kunden en av våra referenskunder för att säkerställa kvalitén i våra leveranser. De fick följande svar:

Vi väljer InstaCura framför andra bemanningsföretag relaterad till att vi får alltid levererade sjuksköterskor för både lång och  kort  bemanning. InstaCura sjuksköterskor håller den högsta standard och motsvarar våra förväntningar. Konsultchef alltid tillgängligt och har trevlig bemötande. Varm rekommenderar InstaCura att arbeta med.

Det kan låta som en klyscha men det värmer verkligen i hjärtat när vi får positiv återkoppling på det arbete som vi utför. Tillsammans med våra läkare och sjuksköterskor bidrar vi till en mer tillgänglig sjukvård i Sverige.

Med vänlig häslning

Anders Halvarsson
VD – InstaCura